Wat is Gaudium Care?

 

Welkom op mijn website, fijn dat u een kijkje komt nemen.

 

Mijn naam is Joeri Matthijssen. In 2010 besloot ik na meerdere jaren werken binnen de gezondheidszorg, om als zelfstandige ondernemer aan de slag te gaan onder de naam Gaudium Care. In de jaren die daarop volgden, heb ik mijzelf als verpleegkundige mogen ontwikkelen binnen diverse sectoren. Daarin heb ik kennis mogen maken met veel verschillende zorginstellingen binnen heel Limburg.

Omdat ik mijn ervaringen graag wil delen, heb ik ervoor gekozen om Gaudium Care een nieuw leven in te blazen, en gaat Gaudium Care zich focussen op het efficiƫnt scholen van zorgprofessionals. Daarvoor heb ik een vernieuwend concept bedacht, waarmee Gaudium Care in januari 2020 gaat starten.

 

Waarin onderscheidt Gaudium Care zich?

Wat wij organiseren zijn examendagen. Dit is een uniek concept waarin een deelnemer volledig vrij is om zelf te kiezen welke vaardigheden hij of zij wenst te toetsen. Zelfs bij maar 1 aanmelding gaat de examendag gewoon door. Als wij 1 persoon al kunnen helpen om zijn of haar vaardigheden op peil te houden dan is ons doel al bereikt.

Dit is tevens de reden waarom er bij Gaudium Care alleen met kleine groepen in de onderaanneming wordt gewerkt. De doelstelling is om kennis en vaardigheden zo efficiƫnt mogelijk over te brengen, waarbij er in kleinere groepen veel meer ruimte is voor individuele aansturing en begeleiding.